Precis idag för ett år sedan startade jag den här bloggen. Självklart ska det firas på alla sätt och vis. Men just i detta nu är vi på väg till Kolmården med barnen.
Håll till godo med en blomkruka med lite fina blommor i så länge. Ätbar såklart!!
Här är det vanliga vaniljcupcakes jag tagit från frysen. Jag fyllde dem med mörk chokladganasch och täckte dem med chokladsmörkräm. De är sedan dekorerade i chokladfondant och sugarpaste.
Chokladganasch
100 g choklad
½ dl grädde
1 msk smör
1. Koka upp grädden och dra av kastrullen från plattan.
2. Hacka chokladen och rör ner den i grädden. Låt den smälta. Rör till sist i 1 msk smör och låt svalna i rumstemperatur.
Grattis på 1-årsdagen!:)
SvaraRaderaSå fint och sött du har det här, vilka fantastiska konstverk!! Du är helt makalöst duktig, vilken talang, vilken kunskap och så mycket kärlek!:) Fint som bara den.:)
Kram Anna