Om du vill göra något snabbt, snyggt och enkelt som funkar både till kalas och fika, kan jag rekommendera dessa fågelbon.
Fin present att ge bort i en liten ask med cellofan runt! Då kan man dessutom lägga lite fjädrar i botten.
Till ca 30 st
200 g choklad (gärna finare kvalitet)
3 dl All Bran Plus
Godisägg (När påsken är slut och man vill få tag i ägg ändå har de flesta affärer godisar som är äggformade!)
1. Smält chokladen över vattenbad. Rör försiktigt i All Bran så att de små flingorna inte bryts sönder.
2. Teskedsklicka ut bon i 30 småbrödsformar. Pressa gärna med skeden lite i mitten så äggen får plats.
3. Lägg äggen som du vill ha dem innan chokladen stelnar. Låt stelna helt i rumstemperatur. Förvaras i burk med tätslutande lock. Serveras utan småbrödsformen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar